Jeg hedder Lina Murel Jardorf og har igennem hele livet været dybt forankret i healing og det som ofte omtales - "der er mere imellem himmel og jord", det har været en dyb, smuk og til tider meget voldsom færd - men i kraft af min styrke og omfanget af mit andet virke som kunstner, som jeg har dyrket hele mit liv, har jeg nu udviklet en kraftfuld healing kombineret med kinesiologien som jeg bruger i et samspil, ofte med et par enkelte Lifewave plastre.

Jeg er intens trænet af naturvølven Kathe Rasmussen fra Fyn på 3. år, og hendes spændende måde og tilgang til Moder Jord, den træning har udviklet mine evner endnu mere.

Yderligere er jeg trænet hos Gertrud Berlon i clairvoyance i 1999, og af Anita Bakkegaard i kinesiologi i 1995, og 10 år af Liselotte Heliot, rejse til Indien for at være hos Kalki og Amma Bhagavan for yderligere træne mine evner, og finde mit dybere jeg samt i form af healingen kommer ud via især malerierne.

Desuden opstarter jeg uddannelse som Kyneo osteopat for hunde hos Rie og Kent Ravn til august.

Men tilbage til rejsen, fordi den er stadigvæk i udvikling og nu er jeg trådt ind i den mere healende rolle og kan afhjælpe både mennesker men især dyr med mange ubehageligheder, både i deres sind og kroppen.

Sidste år havde jeg 30 års jubilæum på mine oliemalerier og 16 år på de massive og til tider meget store bronze skulpturer, det er målt fra den dag jeg havde mit første salg, den kan du se mere af på www.LinaArt.dk eller kunstnerinde Lina Murel Jardorf på facebook.

Min dagligdag er på Æbleblomst Gård i Allerød med 150 æbletræer, mit store atelier og bronzestøberi på 6 tønder land, og her er jeg tæt omgivet af Moder Jord og hendes skønne natur og masser af dyr og insekter. men jeg har også mine egne dyr, jeg har 3 heste. Arancha, spansk Andalusier hoppe som er 26 år og vi har delt livet i 21 år, desuden er der Cassiopaia, Pinto hoppe på 9 år og Mr. Sky Unlimited, som er Portugisisk Lucitano vallak på 11 år, jeg har også 2 hunde - Fifi som Yorkshire på 14 år og Miki som er Australsk Blue Silky Terrier på 13 år.

Det giver mig så megen glæde og livskvalitet.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig, og omsorgsklinikken er også på Facebook

Spørgsmål så ring gerne på 23991899 tak 

og husk der er ingen dumme spørgsmål kun dumme uovervejet svar