Tilbage til webshop

LifeWave X39™ – 30 Stk. (1190,00 DKK)

Aktivér dine stamceller
Patenteret fototerapi er designet til at styrke en peptid, der er kendt for at øge stamcelleaktivitet.
Flere fordele ved LifeWave X39™-plastret inkl. støtten til heling af sår, hurtig smertelindring, mere energi og bedre søvn – skal opleves for at blive troet.

Se flere oplysninger og fordele nedenfor.

Kontakt mig for bestilling af produkter

Indeholder (1) LifeWave X39-ærme med 30 plastre.

Indeholder (1) LifeWave X39™ pakke med 30 plastre til en måneds brug.

Reparationsmode, følelsen af dyb SERENITY, dyb ro. Du mærker ofte en omgående respons i kroppen.

X39 det nye stamcelle plaster

David Schmidt, som har opfundet Lifewave, beskrev det nyeste X39 plaster som SERENITY.

Serenity oversættes bedst som en tilstand fri for stress og følelser hvor du bare er, fravær af mental stress, nervøsitet og angst. Sindsro siger man også, ro i sjælen, kroppen og sindet overskud, mindfulness og dermed glæde, som er det største livs eliksir.

Du mærker at din krop går i reparationsmode og healingsstilstand. En krop der er stresset fysisk eller mentalt kan ikke koncentrere sig om at heale, og din krop er nu engang skabt til at heale sig selv under de rette betingelser. Både med kost men også energi..

X39 er et fase3 plaster, designet til at øge pepti i kroppen der er kendt for at aktivere stamceller, det giver en øjeblikkelig forøgelse af antioxidanter og reduktion af inflammation, ved at øge stamcelle produktionen i huden udviser det reduktion af rynker, foryngelse af huden, det samme er også øget produktion i hovedbunden som stimulerer hårvækst, kliniske forskning viser at peptidet er forbundet med dramatisk hurtig sår og skadeshealing pga. den øgede stamcelle produktion.

Stamceller er fremtidens regenerativ medicin, med øget livskvalitet og potentiale for et længere sundere liv.

Anbring et LifeWave X39 ™ -plaster på kroppen, brug en af de steder, der er vist nedenfor. Anbring plastret på, tør hud om morgenen. Plastret må bæres i op til 12 timer inden det tages af og smides ud. Hold dig godt hydreret, mens du bruger dette produkt.

X39-plastret kan også anvendes direkte på et punkt hvor du har smerte eller en skade. Placer ikke på beskadiget hud.

Forsigtig: Fjern straks hvis du føler ubehag eller hudirritation opstår. Genbrug ikke plaster, der er fjernet fra huden. Kun til ekstern brug. Må ikke indtages. Må ikke anvendes på sår eller beskadiget hud. Spørg en sundhedspersonale, før du bruger, hvis du har en bestemt sundhedstilstand eller har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred. Må ikke anvendes af gravide eller ammende.