Beginner 7,5kg

383,00 kr.
Kom godt fra start, samt kom vækstproblemer hos føl, plage og ungheste i forkøbet, med VetCurs nye tilskudsfoder – Beginner urtemineral.

Netop nu er de fleste føl og plage på sommergræs. Det er dog vigtigt at huske tildeling af vitaminer og mineraler selvom der er meget græs og foderstanden umiddelbart ser fin ud.


Beginner er et vitamin, mineral, sporemineral og elektrolyt tilskud som derudover har en komplet pakkeløsning af urter, der i sin helhed understøtter alle de ernæringsmæssige behov, som en krop i vækst skal bruge for at skabe sunde strukturer som knogler, led, muskler, sener, hjerne, hormon- og immunsystem samt hele kroppens fordøjelsesapparat og tilhørende organer – ja bygge en hel krop!.


Her i Danmark er specielt mineralerne kobber, zink og selen et emne, idet den danske jordbund er fattig på disse vigtige mineraler, som bl.a. har stor betydning for knogler og immunsystemets udvikling. Disse er selvfølgelig til rådighed i organisk form i Beginner urtemineral.


Når det drejer sig om vækstproblemer, så er det et typisk sommerproblem eller et problem når plagene kommer på stald og fodres med energirigt foder. Netop i disse situationer får kroppen masser af energi fra protein, kulhydrater og fedt, men ikke tilstrækkeligt med mineraler til at bygge strukturer som knogler, sener, ledvækse, immunsystem og hormonsystem, hjerne oma.


Samlet set er manglende mineralforsyning at betragte som fejlernæring og derfor har vækstforstyrrelser også rod i ernæringens sammensætning og ubalance.


Her hos VetCur anbefaler vi at Beginner urtemineral tilskud bruges fra omkring 8 ugers alderen, frem til plagen er færdigvokset – afhængig af race er det i 3-5 års alderen. Herved optimeres hestens chance for at blive en sund, rask og holdbar ridehest.
1
+
Tilføj til kurv